slogan dj-wedding01

Leiskite mums padaryti Jūsų vestuvių dieną gražiausia Jūsų gyvenimo diena!

You are in:

Įdomus faktoriai

Vardadienius švenčia :

Planuojame vestuves, kai jaunoji laukiasi. Patarimai į ką atkreipti dėmesį.

nestumas

Lauktis vaikelio yra pats nuostabiausias laikotarpis Jūsų gyvenime. Jeigu Jūs laukiate, nusprendėt susituokti ir vestuves atšvęsti trise tai puikus pasirinkimas! Tik reikia žinoti keletą svarbiausių patarimų, kad šventė būtų įsimintina ir pareitų sklandžiai.

NUOTAKOS SAVIJAUTA

Per kiekvienas vestuves nuotakai skiriama daug dėmesio, o nuotakai-nėštukei skiriamas dėmesys turi būti dar didesnis. Vestuvės – ne tik laimingiausia diena Jūsų gyvenime, bet ir kupina nerimo, nuo kurio reiktų saugoti būsimą nuotaką- nėštukę. Visu pirma, ji visada turi turėti galimybę pailsėti. Jaunųjų pasivaikščiojimas, fotosesija neturi būti varginanti, vieta turi būti iš anksto kruopščiai apgalvota, patartina, kad būtų kur prisėsti ir pailsėti. Nuotakos neturi trikdyti pašaliniai, nemalonūs, aštrūs kvapai, per daug garsi muzika ar egzotinės vaišės ant stalo. Pasistenkite kuo aiškiau suplanuoti vestuvių dieną, kad nuotaka neturėtų dėl ko jaudintis. Ir žinoma, venkite per vestuves ytin aktyvių pramogų, iš anksto perspėkite vestuvių vedėją.

NUOTAKOS IŠVAIZDA

Nėštumas – tai ne priežastis atsisakyti nuotakos suknelės. Suknelė turi būti lengva, patartina iš natūralios medžiagos, ir svarbiausi ji turi būti patogi. Nesirinkite suknelių su korsetu ar sunkiu sijonu. Nuotakos avalynė taip pat turi būti patogi, tai galėtų būti balerinos ar bateliai su žemu kulniuku. Bet jeigu vis gi oficialioje dalyje norite būtų su aukštakulniais, tiesiog nepamirškite su savimi pasiimti ir patogius batelius. Nepamirškite, kad nuotakos puokštė neturi būti itin kvapni, nes nėščia moteris yra labai jautri įvairiems kvapams. Svarbiausia, kad Jums ir Jūsų mažyliui būti jauku, patogu ir komfortiška.

ŠVENTIMAS

Šventės programa, valgiaraštis, šventės trukmė – tai privaloma organizuoti atsižvelgiant į tai, kad nuotaka laukiasi. Muziką reikia rinktis ramesnę, pirmas šokis turi būti labiau tradicinis, išvengti nuotakos dalyvavimo įvairiose aktyviose pramogose. Nepamirškite, kad pirmame nėštumo trimestre yra būdinga toksikozė, todėl arba planuokite vestuves vėliau, arba būkite labai atidūs ir rūpinkitės nuotakos savijauta. Šventimą iki paryčių planuokite tik tuomet, jeigu nuotaka yra užtikrinta, kad yra tam pasiruošusi ir jausis gerai.

PATARIMAI:

  • Išsirinkite kuo trumpesni maršrutą pasivaikščiojimo ir fotografavimosi, kad nuotaika nepervargtų. Galite rinktis tematišką fotosesiją prieš arba po tuoktuvių ceremonijos.
  • Pirkti ar nuomotis suknelė reikia ne anksčiau nei prieš tris savaites iki vestuvių, nes nėščios nuotakos kūno pokyčiai yra nenuspėjami.
  • Nuotakos puokštėje neturėtų būti lelijų ar kitų labai kvapnių gėlių. Aštrūs kvapai gali sukelti pykinimą ir diskomfortą.
  • Rūkymo zona turi būti kuo toliau nuo šventimo vietos. Taip pat šokių vietą turi būti kuo toliau nuo jaunųjų stalo.
  • Nuotaka turi turėti galimybę, bet kada atsistoti ir nueiti nuo stalo.patartina, kad būtų atskiras kambarys, kur jaunoji galėtų pailsėti.
  • Atsisakyti batelių su aukštu kulnu, „sunkios“ šukuosenos, stiprių kvepalų. Nesirinkite suknelės su korsetu ir sunkiu sijonu.
  • Ant stalo turi būti tokie patiekalai, prie kurių yra pripratus jaunoji. Nuotaika sau gali leisti ne daugiau nei vieną taurę raudono vyno, bet patartini atsisakyti ir jo.
  • Nepamirškite vestuvių vedančiųjų, muzikantų ar kt. perspėti apie Jūsų vestuvių ypatumus, kad nebūtų garsios muzikos, ir itin aktyvių pramogų.

by http://noriusvesti.lt

3D/2D foto stikle

3d_foto_stikle

 

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Сохранить

TavOrgazmas

Vestuvių transportas

Viskas vestuvėms

Retro limuzinas

Puiki proga nudžiuginti save.

dj-wedding-01

Luxury limuzinas

Puiki proga palepinti save.

Vestuvinės suknelės

Viskas vestuvėms

Suknelės

Vestuvinių suknelių nuoma, pardavimas..

dj-wedding-01

Proginės suknelės

Vakarinių, kokteilinių, proginių suknelių..

Gelių puokštės

Viskas vestuvėms

Vestuvinės puokštės

Vestuvinės puokštės, nuotakos.......

dj-wedding-01

Vestuvinės dekaracijos

Vestuvinės dekoracijos, puošimas, idėjos..

Kontaktai

Viskas vestuvėms
Nuo pirmadienio iki sekmadienio
Skambinkite: +370 679 23646
Viskas vestuvėms
Sekite mus Twitter'yje
Viskas vestuvėms
Sekite mus Facebook'e
Viskas vestuvėms
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Viskas vestuvėms
RSS